Antwoord op je vragen

Help me even: inloggen in de app lukt niet

Jaaah is een digitale verzekering. Daarom doe je alles via onze app. Wel zo makkelijk, want zo heb je je zorgverzekering altijd bij de hand.

Maar dan moet je er natuurlijk wel in kunnen. We hebben daarom de problemen die het vaakst voorkomen voor je op een rijtje gezet, zodat je daar meteen zelf mee aan de slag kunt.

Eerste keer inloggen in de app

Heb je nog niet eerder ingelogd in de app? Let er dan wel op dat je verzekering definitief is. Je kunt de app namelijk pas activeren als je verzekeringsaanvraag akkoord is.

Heb je alleen een bericht van ons gekregen waarin we zeggen dat we je aanvraag binnen hebben, maar nog niet dat we je welkom heten bij Jaaah? Dan moet je helaas nog even wachten. Zodra je aanvraag akkoord is, kun je direct inloggen in de app. Het maakt dan niet uit of je verzekering al actief is.

Dus stel: je vraagt op 1 december Jaaah aan voor 2022 en op 2 december krijg je van ons het bericht dat je aanvraag akkoord is. Dan kun je vanaf 2 december al in de app, ook al begint je verzekering pas op 1 januari 2022.

En is je aanvraag akkoord, maar weet je je DigiD gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer? Of heb je geen DigiD? Ga dan naar digid.nl om die aan te vragen, of om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Help, mijn app doet het niet meer!

Heb je al eerder ingelogd in de app, maar doet hij het nu niet? Check dan de veel voorkomende problemen hieronder.

Oeps, geen mobiel bereik

  • Het gebeurt je voordat je er erg in hebt: geen bereik. En als je geen internetverbinding hebt, werkt de app ook niet. Die kan dan namelijk jouw gegevens niet laden. Dus even op zoek naar het dichtstbijzijnde wifi-punt om een nieuwe poging te wagen.

  • Hoe trots we ook zijn op onze app, we snappen dat je wel eens een dag (of misschien wel twee) overslaat met inloggen. Dan kan het gebeuren dat je de pincode niet meer weet. Geen nood! Klik dan in het inlogscherm op 'pincode vergeten'. Je moet dan opnieuw inloggen met DigiD en daarna kun je een nieuwe pincode kiezen. Heb je dat gedaan, is het misschien handig om ook gelijk vingerafdruk- en/of gezichtsherkenning in te stellen. Dan weet je zeker dat je niet meer voor een dichte app-deur komt te staan.

  • Als je een nieuwe telefoon hebt, moet je de app opnieuw activeren door met DigiD in te loggen. De verbinding met het oude toestel wordt dan automatisch verbroken. Je kunt namelijk maar op één toestel een actieve Jaaah app hebben.

  • Je hebt gezichtsherkenning ingesteld en nu herkent de app je niet meer. Raar! (Tenzij je onderhanden bent genomen door de plastisch chirurg natuurlijk.) Gelukkig kun je altijd nog inloggen met je pincode. Mocht je dit probleem blijven tegenkomen, dan kun je de app opnieuw instellen door op de link in het inlogscherm op 'pincode vergeten' te klikken. Ook kun je de app van je telefoon halen en opnieuw installeren.

  • Tja, ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Met onze systemen bijvoorbeeld. Het kan dus soms zo zijn dat je even niet in de app kunt. Heel vervelend natuurlijk. Kun of wil je niet wachten tot alles weer werkt, neem dan contact op met onze medewerkers. Die helpen je graag verder.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties