Antwoord op je vragen

Hoe werkt de zorgzoeker?

Zeker! Bij Jaaah mag je altijd zelf je zorgverlener kiezen. Wel kan je keuze gevolgen hebben voor de hoogte van je vergoeding. Kies je voor een zorgverlener met een contract? Of toch liever zonder? Hieronder leggen we uit wat het verschil is en wat je maximaal vergoed krijgt.

Zorgverlener met een contract

Kies je voor een zorgverlener die een contract heeft met Jaaah? Dan vergoeden wij de zorg volledig. Dit geldt voor zorg die is opgenomen in de basis- of aanvullende verzekering. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over de kwaliteit van de zorg en de prijs van de behandeling. Ook stuurt je zorgverlener de rekening rechtstreeks naar ons. Je hoeft dus niks voor te schieten. In de zorgzoeker vind je alle zorgverleners waar Jaaah een contract mee heeft. Lees hieronder hoe de zorgzoeker werkt.

Heeft mijn zorgverlener een contract?

In onze Zorgzoeker check je gemakkelijk met welke zorgverleners wij een contract hebben.

Zorgverlener zonder contract

Kies je liever voor een zorgverlener waar Jaaah geen contract mee heeft? Houd er dan rekening mee dat: 

  • dit gevolgen kan hebben voor je vergoeding
  • er geen afspraken zijn gemaakt over de kwaliteit van de zorg
  • je de rekening vaak zelf moet voorschieten
Voor zorgverleners zonder contract vergoeden wij maximaal 75% van het
gemiddeld gecontracteerd tarief

Is jouw behandeling duurder? Dan betaal je de rest zelf. Dit geldt niet voor acute zorg, huisarts en tandheelkundige zorg. Deze zorg vergoeden we altijd volledig.

Wil je precies zien hoeveel je vergoed krijgt? Check dan snel het maximale bedrag van jouw behandeling op pagina Maximale vergoedingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Eigen risico en eigen bijdrage

Let op! Voor sommige zorg uit de basisverzekering betaal je het eigen risico. En soms ook een eigen bijdrage. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor een zorgverlener met of zonder contract.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties