Jaaah

Disclaimer Jaaah

Website en mobile app disclaimer

Jaaah probeert de informatie op deze site volledig en correct weer te geven. Wanneer er toch onjuistheden of onvolledigheden staan in offertes en/of productvergelijkingen of andere informatie op de site, dan kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

Jaaah accepteert ook geen aansprakelijkheid door het raadplegen of gebruiken van deze site. Bestanden die u downloadt, al dan niet via links op deze site, zijn voor eigen risico. Door het raadplegen van deze site gaat u akkoord met deze voorwaarden.

E-mail disclaimer

De informatie die is opgenomen in e-mails van Jaaah kan vertrouwelijk zijn en is alleen bestemd voor de geadresseerde. Als u onterecht een bericht ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken. En de afzender direct te informeren door het bericht terug te sturen. Jaaah sluit aansprakelijkheid uit vanwege het niet juist, onvolledig of niet tijdig overkomen van de informatie in e-mail.

Jaaah stelt telefoon van verkopers niet op prijs

Jaaah stelt het niet op prijs als partijen ongevraagd telefonisch contact opnemen om commerciële diensten aan te bieden.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties