Nieuws

Aanvulling op je Basisverzekering

Eind vorig jaar hebben wij onze ‘Algemene regels en vergoedingen’ voor 2023 bekendgemaakt. Nu we een aantal maanden verder zijn, hebben we gemerkt dat er nog twee aanvullingen gewenst zijn in deze voorwaarden. Beide aanvullingen zijn een verbetering van je huidige voorwaarden en gelden met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 . We leggen graag uit wat er verandert.

Toevoeging hardheidsclausule bij zorgverleners zonder contract

Ga je naar een zorgverlener waar Jaaah geen contract mee heeft? Dan vergoeden we maximaal 75% van het gemiddeld gecontracteerde tarief. Het verschil betaal je zelf. Ben je door jouw financiële situatie niet in staat om deze eigen kosten te betalen? En kun je daardoor dus niet naar de zorgverlener van jouw keuze? Dan kun je een beroep doen op de hardheidsclausule. Met deze regeling kun je ons vragen om een hogere vergoeding. Wil je hier gebruik van maken? Laat ons dan via het contactformulier (kies voor Overig en geef aan dat het om een ‘Verzoek hardheidsclausule’ gaat) weten waarom de vergoeding voor jou onvoldoende is, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer over de maximale vergoedingen >

Hogere vergoeding voor stroomkosten zuurstofapparaten

De energiekosten enorm zijn gestegen. Om dit te compenseren, verhogen wij de vergoeding van de stroomkosten voor zuurstofapparaten van € 0,06 naar € 0,12 cent per uur.

Lees meer >

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 21.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties