Nieuws

Jaaah gaat verder onder de naam ONVZ Bewuste Keuze

Vanaf 1 januari 2024 gaat Jaaah, de innovatieve zorgverzekering, verder onder de naam ONVZ Bewuste Keuze. Jaaah is al sinds zijn oprichting in 2021 onderdeel van ONVZ, en krijgt nu dus ook dezelfde naam. Deze verandering brengt een aantal voordelen met zich mee voor jou als verzekerde.

Nieuwe naam, betere service

Je houdt de basisverzekering en eventuele aanvullende zorgverzekering(en) die je nu al hebt. Alleen de naam wijzigt naar 'ONVZ Bewuste Keuze'.

Afgelopen jaar is ONVZ in onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot de meest betrouwbare zorgverzekering van Nederland. Klanten waarderen de dienstverlening met een 8,5. Als verzekerde van ONVZ Bewuste Keuze profiteer jij straks ook van de beste kwaliteit met excellente service en persoonlijke aandacht van ONVZ.

Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot de klantvriendelijke ONVZ app en Mijn-omgeving waar je gemakkelijk je declaraties, eigen risico en rekeningen kunt inzien. Ook kun je persoonlijk telefonisch contact opnemen met het Service Center van ONVZ.

Oke, en nu?

Je hoeft zelf niets te doen. In 2023 verandert er niets. Je kunt de zorgkosten die je maakt, blijven declareren zoals je gewend bent: via je zorgverlener of via de Jaaah-app. De naamswijziging wordt automatisch ingevoerd vanaf 1 januari 2024.

Zoals gewoonlijk wordt aan het einde van het jaar de nieuwe premie voor 2024 bekendgemaakt. Rond 12 november 2023 ontvang je van ons uitgebreide informatie meteen overzicht van je zorgverzekering bij ONVZ Bewuste Keuze, de voorwaarden en je premie voor 2024.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de medewerkers van het Service Center van ONVZ.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties