Jaaah

Jaaah... Wie zijn wij?

Jaaah begrijpt dat je alles uit het leven wilt halen. En dat het soms lastig is om alles met elkaar te combineren en balans te vinden daarin. Werken, vrienden zien, uitgaan, sporten, goed voor jezelf zorgen… Bij dat laatste ondersteunen we je graag. Of het nu gaat om gezond zijn, gezond worden of gezond blijven. Onze aanvullende verzekeringen sluiten daar naadloos op aan.

Jaaah is een zorgverzekering van ONVZ. ONVZ is al 85 jaar een vertrouwde naam als zorgverzekeraar en scoort jaar in jaar uit hoog in alle klantenonderzoeken. Dus met de service zit je bij Jaaah wel goed.

Jaaah. Daar zeg je geen nee tegen.

Jaaah is een innovatieve zorgverzekering

We lopen voorop met snelle, directe toegang tot zorg en zelfhulp, zoals de app Fysiochecknu met digitale fysio-oefeningen die je zelf kan doen. 

Jaaah zoekt daarnaast de verbinding met werkgevers, omdat we geloven dat ook zij een belangrijke rol hebben bij het gezond houden van hun werknemers. Sluit je via de werkgever een aanvullende verzekering bij Jaaah af, dan krijg je Werkfit: een gratis aanvulling op je verzekering die werkende mensen helpt om fysiek en mentaal fit te blijven.

Naturapolis

Jaaah is een naturapolis. Dat wil zeggen dat je bij zorgverleners waar een contract mee is gesloten 100% van de kosten vergoed krijgt. Bij zorgverleners waarbij dat niet zo is, vergoeden we een deel van de kosten. Namelijk tot 75% van het gemiddeld gecontracteerd tarief.

Bij Jaaah profiteer je van de zorginkoop van ONVZ, dat is gunstig voor jou! Want dat betekent dat we met alle ziekenhuizen en huisartsen een contract hebben. En met heel veel zorgverleners. Hier vind je alle maximale vergoedingen.

Waarom zou je kiezen voor Jaaah?

  • Brede dekking ziekenhuis en gecontracteerde zorgverleners: je kunt vrijwel overal terecht
  • Aanvullende dekkingen voor de meest gebruikte zorg
  • Goede fysio-opties met complete online behandeltrajecten én live consults
  • Toegang tot digitale zorg en zelfhulp
  • Werkfit, speciaal voor werknemers: een gratis aanvulling op je verzekering, die jou helpt fysiek en mentaal gezond te blijven
  • Een superfijne app waarin je alles regelt: vragen stellen, zorgkosten inzien, je verzekering aanpassen en nog veel meer
  • Jaaah is een zorgverzekering van kwaliteits-zorgverzekeraar ONVZ

Bekijk onze verzekeringen

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 21.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties