Snel regelen

Makkelijk declareren? Jaaah.

Wij begrijpen dat je rond je zorgverzekering zo min mogelijk gedoe wilt. Daarom kun je bij ons makkelijk declareren, vooral als je bij een zorgverlener met een contract bent geweest. Hieronder leggen wij het uit.

Zorgverlener met contract

Ben je bij een zorgverlener met contract geweest? Dan hoef je de rekening bijna nooit voor te schieten. Want deze zorgverleners declareren meestal rechtstreeks bij ons. Wel zo makkelijk! Worden de kosten niet helemaal vergoed? Bijvoorbeeld omdat er sprake is van eigen risico of eigen bijdrage? Dan ontvang je hiervoor een rekening van ons.

Zorgverlener zonder contract

Heb je zorg gehad van een zorgverlener zonder contract? Dan kan het gebeuren dat je de kosten zelf moet voorschieten. Deze kosten declareer je eenvoudig via onze app.

Let wel op: voor zorgverleners zonder contract geldt een maximale vergoeding. Deze is lager dan de rekening van de zorgverlener. Je krijgt dan dus niet alles van ons terug. Ook kan er sprake zijn van eigen risico of een eigen bijdrage.

Rekening voorschieten

Moet je een rekening voorschieten? Declareren is een fluitje van een cent.

  1. Open je app
  2. Ga naar Declareren
  3. Maak met je telefoon of tablet een foto van de rekening
  4. Beantwoord de vragen
  5. Verzend de declaratie
  6. Klaar!
Regular image

Nu declareren?

Open of download de app om je declaratie in te dienen.

Help me even: hoe werkt de app?

Rekening ingediend

Heb je de rekening ingediend? Als de rekening (gedeeltelijk) wordt vergoed door je verzekering, dan ontvang je hier bericht van. Het geld staat meestal binnen 5 werkdagen op je bankrekening.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties