Makkelijk declareren? Jaaah.

Wij begrijpen dat je rond je zorgverzekering zo min mogelijk gedoe wilt. Daarom kun je bij ons makkelijk declareren, vooral als je bij een zorgverlener met een contract bent geweest. Hieronder leggen wij het uit.

Zorgverlener met contract

Ben je bij een zorgverlener met contract geweest? Dan hoef je de rekening nooit voor te schieten. Want met deze zorgverleners hebben we namelijk afgesproken dat wij rechtstreeks betalen. Wel zo makkelijk! Worden de kosten niet helemaal vergoed? Bijvoorbeeld omdat er sprake is van eigen risico of eigen bijdrage? Dan ontvang je hiervoor een rekening van ons.

Zorgverlener zonder contract

Heb je zorg gehad van een zorgverlener zonder contract? Dan kan het gebeuren dat je de kosten zelf moet voorschieten. Deze kosten declareer je eenvoudig via onze app.

Let wel op: voor zorgverleners zonder contract geldt een maximale vergoeding. Deze is lager dan de rekening van de zorgverlener. Je krijgt dan dus niet alles van ons terug. Ook kan er sprake zijn van eigen risico of een eigen bijdrage.

Rekening voorschieten

Moet je een rekening voorschieten? Declareren is een fluitje van een cent. 

  1. Open je app
  2. Ga naar Declareren
  3. Maak met je telefoon of tablet een foto van de nota
  4. Beantwoord de vragen
  5. Verzend de declaratie 
  6. Klaar!

Nu declareren? 

Open of download de app! 

App store Google Play

Nota ingediend

Heb je de nota ingediend? Als de rekening (gedeeltelijk) wordt vergoed door je verzekering, dan ontvang je hier bericht van en staat het geld meestal binnen 5 werkdagen op je rekening.