Snel regelen

Hoe werkt de zorgzoeker?

Ben je op zoek naar een zorgverlener? Met onze zorgzoeker vind je zo een ziekenhuis bij jou in de buurt, of een zorgverlener die bij jou past.

De Jaaah zorgzoeker

Wil je zelf jouw zorgverlener of ziekenhuis kiezen? Met de zorgzoeker kun je zoeken naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, zelfstandig behandelcentrum, medisch specialist of een andere zorgverlener binnen een bepaalde afstand van je woonplaats. Ook kun je op een bepaalde ziekte of een aandoening zoeken. 

Hoe werkt de zorgzoeker?

In de Zorgzoeker kun je makkelijk zoeken op instelling, aandoening, specialisme of zorgverlener. Ga naar de Jaaah Zorgzoeker.

Vind de zorgverleners bij jou in de buurt…

Als je zoekt in de zorgzoeker, krijg je een overzicht van alle zorgverleners in jouw buurt. Je ziet de zorgverlener die het dichtstbij zit als eerste. Zoek je een bepaalde zorgverlener? Dan kun je zoeken op naam.

…Of zoek juist heel specifiek

Verder kun je met de filteropties je zoekopdracht kleiner maken. Je kan bijvoorbeeld zoeken op een specialisme. Zoek je een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in oogheelkunde? Kies in het filter dan voor oogheelkunde. Je krijgt dan alleen de zelfstandig behandelcentra te zien die gespecialiseerd zijn in oogheelkunde.

Meer weten over een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum?

Wanneer je in de lijst met zoekresultaten op een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum klikt, kom je op de detailpagina van dat ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum. Hier staat meer informatie over hun behandelaanbod en de kwaliteitsscore.

Zorgaanbieders zonder contract

Standaard zie je in de zorgzoeker alle zorgverleners of ziekenhuizen in jouw buurt waar wij een contract mee hebben. Wil je ook de zorgverleners zien zonder contract? Dan geef je bij de filteropties "Alles" aan. Ga je naar een zorgverlener zonder contract? Dan betaal je in de meeste gevallen een deel zelf. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op pagina Worden alle zorgverleners vergoed.

Goede vraag!

  • Kom je er niet uit en wil je hulp bij het kiezen van een ziekenhuis of zorgverlener? Of wil je persoonlijk advies? Neem dan eens contact op met een van onze ZorgConsulenten. Zij helpen je graag verder.

     

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties