Fysiochecknu

Heb jij last van lichte nek-, rug- of schouderklachten of wil je deze juist voorkomen? Ga aan de slag met jouw persoonlijke oefenprogramma in onze Fysiochecknu app, inclusief handige instructievideo’s. 

Heb jij wel eens last van pijn in je rug, nek of schouders? Dan is onze Fysiochecknu app iets voor jou. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo helpen we je graag jouw klachten te verhelpen, voordat ze erger worden.

Heb je een basisverzekering bij Jaaah? Dan is de Fysiochecknu app voor jou helemaal gratis.

 

Waarom Fysiochecknu?

  • Zelf klachten voorkomen of verhelpen: wil je klachten aan je nek, rug of schouders voorkomen? Of heb je al beginnende of lichte klachten? Met Fysiochecknu kun je hiermee eenvoudig zelf aan de slag.

  • Persoonlijk oefenprogramma: doe de fysiocheck, registreer je en krijg direct een persoonlijk oefenprogramma in de app. Inclusief handige video's.

  • Altijd en overal beschikbaar: via de app heb je waar en wanneer jij dat wilt toegang tot jouw persoonlijke oefenprogramma.

  • Fysiochecknu is gratis: heb je een basisverzekering bij Jaaah? Dan is de Fysiochecknu app voor jou helemaal gratis.

 

Download de Fysiochecknu app

Wil je direct zelf aan de slag met het verminderen van je nek-, rug- of schouderklachten? Download de app gratis in de App Store voor je iPhone of iPad. Of in de Google Play Store voor jouw Android smartphone of tablet.

  App store Google Play

Hoe werkt Fysiochecknu?  

  • Download de app: je kunt Fysiochecknu downloaden in de App Store of Google Play. Dit kan op je smartphone of tablet.

  • Doe de fysiocheck: open de app en doe de fysiocheck. Hierin geef je aan wat jouw klachten zijn en beantwoord je een aantal vragen. Op basis hiervan wordt bepaald of jij zelf met je klachten aan de slag kunt, of dat je beter (eerst) naar de huisarts of fysiotherapeut kunt gaan.

  • Ontvang een oefenprogramma op maat: geeft de check aan dat jij zelf met jouw klachten aan de slag kunt? Registreer je dan met naam, e-mailadres en geboortedatum. Je krijgt dan direct een persoonlijk oefenprogramma, met handige instructievideo’s en tips van fysiotherapeuten. Met jouw registratie heb je overal toegang tot jouw oefenprogramma en kun je de voortgang bijhouden. Je ontvangt ook een persoonlijke code, voor als je het oefenprogramma op een ander apparaat dan je smartphone wilt openen.

  • Zoek een fysiotherapeut: heb je toch een fysiotherapeut nodig? In onze Zorgzoeker vind je eenvoudig een fysiotherapeut bij jou in de buurt.

 

Fysiochecknu

De Fysiochecknu app is ontwikkeld door fysiotherapeuten

De fysiocheck (de vragen om jouw klacht te duiden) en de oefenprogramma’s zijn gemaakt door fysiotherapeuten en artsen. 

De oefeningen in de app zijn geschikt voor lichte klachten

De oefeningen in de app zijn geschikt voor het voorkomen van klachten en het verhelpen van lichte klachten. De fysiocheck geeft een advies over of jij zelf met jouw klachten aan de slag kunt, of dat je beter een (eerst) naar een fysiotherapeut kunt gaat. De app is namelijk geen vervanger van de fysiotherapeut.

Twijfel je? Neem dan altijd contact op met je huisarts of een fysiotherapeut. In onze Zorgzoeker vind je eenvoudig een zorgverlener bij jou in de buurt. 

De app is gratis als je een basisverzekering hebt bij Jaaah

Heb je een basisverzekering bij ONVZ? Dan is het gebruik van de app en de oefenprogramma’s voor jou helemaal gratis.

Heb je hulp van een fysiotherapeut nodig? Dan geldt de vergoeding voor fysiotherapie. Deze is afhankelijk van jouw verzekering en de aard van je klachten. Bekijk de vergoedingen op onze pagina Fysiotherapie.

ONVZ heeft geen inzage in jouw gegevens in de app

Jouw gegevens in de app worden veilig behandeld. ONVZ heeft geen enkele inzage in de data die jij invult in de app.

De app is ontwikkeld door Physitrack®, een bedrijf dat zich aan strikte privacyregelingen houdt. Hoe Physitrack met de data van onze verzekerden omgaat is vastgelegd in het Privacybeleid.

Physitrack® en zijn onderdelen worden regelmatig getest op beveiliging en de app is ontworpen met informatiebeveiliging als basis. Een ISO 27001-gecertificeerd bedrijf test regelmatig de systemen op hoge veiligheidsstandaarden.