Vergoedingen

Jaaah is een innovatieve zorgverzekering. We lopen voorop met snelle, directe toegang tot online zorg en zelfhulp. De online fysiotherapeut zit voor je klaar als je zorg nodig hebt. Is zelfhulp voldoende, ga dan aan de slag met de apps Fysiochecknu en Headspace. Jij bepaalt het wát, wanneer en hoe. 

Zelfhulp via de app Fysiochecknu

Heb je lichte klachten aan bijvoorbeeld je schouders, nek of rug? Ga dan aan de slag met de zelfhulpmodule in de app Fysiochecknu. Je kunt de app gratis downloaden en gebruiken wanneer je Jaaah basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo blijf je lekker fit.

Meer Fysiochecknu

Compleet online fysio behandeltraject

Via de app Fysiochecknu kun je direct contact opnemen met de online fysiotherapeut van HiFysio. Een online traject wordt vergoed wanneer je Jaaah beter of Jaaah best hebt afgesloten. De intake is via een videoverbinding. De online fysio maakt hierna een oefenprogramma op maat voor je en je kunt zo vaak als nodig een online consult aanvragen. 

Meer fysio

Headspace

Wetenschappelijk onderzoek  toont aan dat meditatie en mindfulness helpen bij meer focus en balans, beter omgaan met stress en goed slapen. Omdat wij jouw mentale gezondheid belangrijk vinden krijg je de meditatie-app Headspace  gratis bij Jaaah beter of Jaaah best.

Meer Headspace

Mirro

Heb je Jaaah werkfit? Maak dan gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro om mentaal fit te blijven. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van lichte mentale klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. En ook wanneer je geen klachten hebt helpt Mirro je verder.

Meer Mirro

Digitale pilservice

Slik je de pil? Maak dan gebruik van een digitale pilservice. Bijvoorbeeld via Pilonline.nl. Je kunt ook gebruikmaken van andere digitale pilservices. Zo zit je nooit zonder. Daar zeg je toch geen nee tegen? Bestellen via een digitale pilservice is goedkoper dan ophalen bij je eigen apotheek. Jaaah beter of Jaaah best vergoedt de pil (deels).

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties