Digitale zorg

Oefenprogramma’s bij lichte klachten

Via de fysio zelfhulp-app, waar en wanneer jij dat wilt

Heb je last van beginnende klachten aan je nek, rug of schouders? Of wil je deze juist voorkomen? Ga dan aan de slag met een persoonlijk oefenprogramma in de zelfhulp app Fysiochecknu. Je krijgt de app gratis wanneer je Jaaah basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo helpen we je om gezond en fit te blijven.

Waarom Fysiochecknu?

 • Wil je lichte lichamelijke klachten voorkomen of verhelpen? Met de app Fysiochecknu kun je eenvoudig zelf aan de slag, waar en wanneer je dat wilt. Handig!
 • Binnen 2 minuten een persoonlijk oefenprogramma: doe de fysiocheck, registreer je en ontvang een persoonlijk oefenprogramma in de app. Inclusief handige video's.
 • Aanvullend verzekerd voor fysio? Neem via de app direct contact op met de online fysiotherapeut wanneer je er zelf niet uitkomt.
 • Je ontvangt de zelfhulp-programma’s in de Fysiochecknu app gratis bij Jaaah basis. De online consulten zijn alleen mogelijk als je Jaaah beter of Jaaah best hebt.

Download de app

Download de Fysiochecknu app in de App Store of Google Play.

Doe de fysiocheck

Open de app en doe in één minuut de fysiocheck. Geef aan wat je klachten zijn en beantwoord de vragen. De app geeft daarna aan of je zelf met je klachten aan de slag kunt, of dat je beter (eerst) naar de huisarts of fysiotherapeut kunt gaan.

Ontvang een persoonlijk oefenprogramma

Kun je zelf met je klachten aan de slag? Registreer je dan gemakkelijk en snel met je naam, e-mailadres en geboortedatum. Je krijgt dan direct een persoonlijk oefenprogramma in de app, met instructievideo’s en tips van fysiotherapeuten. Handig, want via de app heb je overal toegang tot het oefenprogramma en kun je gemakkelijk de voortgang bijhouden.

Zoek een fysiotherapeut

Heb je toch een fysiotherapeut nodig? In onze Zorgzoeker vind je eenvoudig een fysiotherapeut bij jouw in de buurt. Je vind de Zorgzoeker in de app.

Goed om te weten

 • Als je een persoonlijk oefenprogramma aanvraagt in de app, dan registreer je je met je naam, e-mailadres en geboortedatum. Deze gegevens worden alleen gebruikt om een persoonlijke oefenprogramma aan te maken. De beveiliging van deze gegevens in de app is van hoog niveau.

   

  De app Fysiochecknu wordt gebruikt door fysiotherapeuten. Wij hebben voor onze app een samenwerking met fysiotherapiepraktijk HiFysio. Alleen zij hebben inzage in jouw gegevens als je je registreert en een oefenprogramma wilt. Jaaah heeft op geen enkele wijze inzage in jouw gegevens.

   

  De app zelf is ontwikkeld door Physitrack®. Het bedrijf heeft een ISO 27001 certificering, en dat betekent dat het zich aan strikte privacyregelingen houdt. Physitrack® en zijn onderdelen worden regelmatig getest op beveiliging en de app is ontworpen met informatiebeveiliging als basis. Hoe Physitrack® met de data van onze verzekerden omgaat is vastgelegd in hun eigen privacybeleid.

 • De fysiocheck (de vragen om jouw klacht in kaart te brengen) en de oefenprogramma’s zijn gemaakt door fysiotherapeuten.

 • Dan geldt de vergoeding voor fysiotherapie. Deze is afhankelijk van je (aanvullende) verzekering en je klachten. 

  Vergoeding Fysiotherapie
 • De oefeningen in de app zijn geschikt voor het voorkomen van klachten en het verhelpen van lichte klachten. De fysiocheck geeft een advies over of je zelf met je klachten aan de slag kunt, of dat je beter (eerst) naar een fysiotherapeut kunt gaan. De zelfhulp-programma’s zijn géén vervanging voor de fysiotherapeut. Neem bij twijfel altijd contact op met je huisarts of een fysiotherapeut.

Laat ons weten wat je van de app vindt

Ben je tevreden met de zelfhulp app Fysiochecknu? Heb je suggesties om de app te verbeteren? Laat het ons weten. Dankzij jouw mening kunnen we jou en andere verzekerden zo goed mogelijk helpen. Dankjewel!

Compleet online fysiotraject

Heb je de aanvullende verzekering Jaaah beter of Jaaah best afgesloten? Dan ben je verzekerd voor 3 (beter) of 6 (best) complete online fysiotrajecten. Om hier gebruik van te maken plan je via de app Fysiochecknu simpel en snel een afspraak bij de online fysiotherapeut van HiFysio. De intake is via een videoverbinding. Op basis van je klachten komt de fysiotherapeut tot een diagnose en een behandelplan. Dit kan bestaan uit een persoonlijk oefenprogramma. Hiermee ga je zelf aan de slag. Je stemt samen met de fysiotherapeut af hoe vaak een online consult nodig is. Daarnaast kun je via chat contact hebben met de fysiotherapeut bij vragen over je oefenprogramma. Dit gehele traject, van A tot Z, tellen we als één behandeling. Daar zeg je toch geen nee tegen?

Meer informatie

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat via ONVZ

Ga naar onvz.nl om te chatten

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties