Digitale zorg

Online fysio behandeltraject of fysiobehandelingen op locatie

Zó werkt dat

Wil jij de vrijheid hebben om zelf te bepalen hoe je je fysiobehandeling vormgeeft? Kies dan voor Jaaah. Want in onze aanvullende verzekeringen zitten 3 (Jaaah beter) of 6 (Jaaah best) complete online fysio behandeltrajecten en/of fysiobehandelingen op locatie. Jij bepaalt wat het beste aansluit bij je klacht en je behandelwensen.

Online fysiobehandeltraject

Via de app Fysiochecknu maak je simpel en snel een afspraak bij de online fysiotherapeut van HiFysio. De intake is via een videoverbinding. Op basis van je klachten komt de fysiotherapeut tot een diagnose en een behandelplan. Dit kan bestaan uit een persoonlijk oefenprogramma. Een oefenprogramma bestaat uit meerdere oefeningen om van je klacht af te komen, die je uitvoert gedurende meerdere weken. Hiermee ga je zelf aan de slag. Je stemt samen met de fysiotherapeut af hoe vaak een online consult nodig is. Daarnaast kun je via chat contact hebben met de fysiotherapeut bij vragen over je oefenprogramma. Dit gehele traject inclusief alle online consulten, tellen we als één behandeling in je verzekering.

Behandeling in een fysiopraktijk van jouw keuze

Tijdens de online intake bepaal je samen met de fysiotherapeut of jouw klachten geschikt zijn voor een online behandeltraject. Is dit niet zo, dan zal de fysiotherapeut je adviseren waar jij het best met jouw klachten terecht kunt. In dit geval gaat de online intake niet van je vergoeding fysiotherapie af.

Je kunt fysiotherapie op locatie en online combineren zoals het jou het beste past. Stel dat je kiest voor Jaaah beter, dan vergoeden we er 3: bijvoorbeeld 2 complete online trajecten en 1 afspraak op locatie, of andersom. 3 keer op locatie of 3 keer online mag uiteraard ook.

Meer informatie

fysio

Fysio na een ongeval

Want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Zo werkt het

Preventieve fysio

Via de app Fysiochecknu, gratis bij Jaaah basis.

Meer lezen

Extra fysio

3 extra fysio-behandelingen via Jaaah werkfit.

Zo werkt het

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties