Ik zeg

tegen
digitale zorg en zelfhulp

Jaaah is een innovatieve zorgverzekering. We lopen voorop met snelle, directe toegang tot online zorg en zelfhulp. De online fysiotherapeut zit voor je klaar als je zorg nodig hebt. Is zelfhulp voldoende, ga dan aan de slag met de apps Fysiochecknu en Headspace. Jij bepaalt het wát, wanneer en hoe. 

Zelfhulp via de app Fysiochecknu

Heb je lichte klachten aan bijvoorbeeld je schouders, nek of rug? Ga dan aan de slag met de zelfhulpmodule in de app Fysiochecknu. Je kunt de app gratis downloaden en gebruiken wanneer je Jaaah basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo blijf je lekker fit.

Compleet online fysio behandeltraject 

Via de app Fysiochecknu kun je direct contact opnemen met de online fysiotherapeut van HiFysio. Een online traject wordt vergoed wanneer je Jaaah beter of Jaaah best hebt afgesloten. De intake is via een videoverbinding. De online fysio maakt hierna een oefenprogramma op maat voor je en je kunt zo vaak als nodig een online consult aanvragen. 

Headspace

Wetenschappelijk onderzoek  toont aan dat meditatie en mindfulness helpen bij meer focus en balans, beter omgaan met stress en goed slapen. Omdat wij jouw mentale gezondheid belangrijk vinden krijg je de meditatie-app Headspace  gratis bij Jaaah beter of Jaaah best.

Mirro

Heb je Jaaah werkfit? Maak dan gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro om mentaal fit te blijven. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van lichte mentale klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. En ook wanneer je geen klachten hebt helpt Mirro je verder. 

Digitale pilservice

Slik je de pil? Maak dan gebruik van een digitale pilservice. Bijvoorbeeld via Pilonline.nl. Je kunt ook gebruikmaken van andere digitale pilservices. Zo zit je nooit zonder. Daar zeg je toch geen nee tegen? Bestellen via een digitale pilservice is goedkoper dan ophalen bij je eigen apotheek. Jaaah beter of Jaaah best vergoedt de pil (deels). 

Vergoeding anticonceptie