Maximale vergoedingen

In onze Vergoedingen lees je of jouw behandeling vergoed wordt. En wat je daarvoor moet doen. Als jouw zorgverlener geen contract met ons heeft, vergoeden we misschien niet de hele rekening. Voor zorgverleners zonder contract gelden namelijk maximale vergoedingen. Wil je precies weten wat je moet bijbetalen? Check dan hieronder onze maximale vergoeding. Is de prijs bij jouw zorgverlener hoger? Dan betaal je de rest zelf bij.

Wat zijn onze maximale vergoedingen?

Diëtetiek

Eerstelijns diagnostiek

Heeft jouw huisarts je doorgestuurd voor een onderzoek? Bijvoorbeeld voor een bloedonderzoek, echo, hartfilmpje? Kijk dan in deze lijst wat je vergoed krijgt als je voor dat onderzoek naar een zorgverlener gaat zonder contract met ons.

Eerstelijns verblijf

Ergotherapie

Fysiotherapie

Geestelijke gezondheidszorg (ggz)

Geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen (gzsp)

Geriatrische revalidatiezorg (grz)

Huidtherapie

Ga je naar de huidtherapeut voor een littekenbehandeling of oedeemtherapie? Kijk dan in deze lijst wat je vergoed krijgt als die behandelaar geen contract met ons heeft.

Hulpmiddelen

Kaakchirurgie

Kraamzorg

Logopedie

Medicijnen (ook anticonceptie) en dieetpreparaten

Medisch specialistische revalidatie

Medisch specialistische zorg

Oefentherapie

Paramedie in instellingen

Verblijf je (tijdelijk) in een instelling, zoals een verpleeghuis? En heb je hulp nodig van een fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist die werkt bij deze instelling? Kijk dan in deze lijst wat je vergoed krijgt als die behandelaar geen contract met ons heeft.

Paramedie in ziekenhuizen

Ga je naar een fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist die in het ziekenhuis werkt? Kijk dan in deze lijst wat de vergoed krijgt als wij die zorg in het ziekenhuis niet gecontracteerd hebben. Dit geldt niet als je bent opgenomen in het ziekenhuis. Dan zitten de kosten in de rekening van het ziekenhuis.

Trombosezorg

Verloskunde

Verpleging en verzorging in de eigen omgeving

Zintuiglijk gehandicaptenzorg (zg)