Vergoedingen

Bij Jaaah houden we van flexibiliteit. Daarom vergoeden Jaaah beter en Jaaah best fysiotherapie in verschillende vormen. Van digitale zelfhulp tot een compleet online fysio behandeltraject of een behandeling bij een fysiotherapeut bij jou in de buurt. En het mooie is dat je bij Jaaah deze verschillende vormen van fysio kunt stapelen en combineren.

Zelf aan de slag met de Fysiochecknu app

Heb je beginnende klachten aan bijvoorbeeld je nek, rug of schouders? Ga dan aan de slag met een persoonlijk oefenprogramma in de zelfhulp app Fysiochecknu. Je krijgt de app gratis wanneer je Jaaah basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten.

Meer over Fysiochecknu

Online behandelen óf op locatie

In de aanvullende verzekeringen van Jaaah zitten 3 (Jaaah beter) of 6 (Jaaah best) complete online fysio behandeltrajecten / fysiobehandelingen op locatie. Dat geeft je extra veel vrijheid om te kiezen wat op dat moment het beste aansluit bij je klacht en je behandelwensen.

Maak via de app Fysiochecknu simpel en snel een afspraak met de fysiotherapeut van HiFysio. Op basis van je klachten komt de fysiotherapeut tot een diagnose en een behandelplan. Dit kan bestaan uit een persoonlijk oefenprogramma. Een oefenprogramma bestaat uit meerdere oefeningen om van je klacht af te komen, die je uitvoert gedurende meerdere weken. Hiermee ga je zelf aan de slag. Je stemt samen met de fysiotherapeut af hoe vaak een online consult nodig is. Daarnaast kun je via chat contact hebben met de fysiotherapeut bij vragen over je oefenprogramma. Dit gehele traject, van A tot Z, tellen we als één behandeling in je verzekering.

Tijdens de online intake bepaal je samen met de fysiotherapeut of jouw klachten geschikt zijn voor een online behandeltraject. Is dit niet zo, dan zal de fysiotherapeut je adviseren waar jij het best met jouw klachten terecht kunt. In dit geval gaat de online intake niet van je vergoeding fysiotherapie af.

Je kunt deze twee vormen van fysiotherapie combineren zoals het jou het beste past. Dus één online behandeltraject en twee behandelingen op locatie wanneer je Jaaah beter hebt bijvoorbeeld. Of andersom. Dat is pas flexibiliteit!

Meer over de combi fysio/op locatie

Fysio na een ongeval

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Houd je klachten na een ongeval en heb je fysio nodig? Dan is het fijn dat Jaaah in dat geval 14 fysiobehandelingen vergoedt. Er gelden wel een aantal voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vergoeding.

 

Meer over fysio na een ongeval

Werkfit: 3 extra fysiobehandelingen

Sluit je je zorgverzekering bij Jaaah af via het collectief bij je werkgever? En biedt dat collectief Jaaah werkfit aan bij Jaaah beter of Jaaah best? Dan krijg je vanuit Jaaah werkfit drie extra behandelingen vergoedt.

 

Meer over Jaaah werkfit
Fysio stapelen Jaaah 2023

Hierboven laten we zien hoe je fysio bij Jaaah kunt stapelen.

En dan nog dit...

  • Bekijk de zorgverzekeringskaart. Iedere zorgverzekering van Jaaah heeft een zorgverzekeringskaart waarin alles over de verzekering op een rij staat. 

  • Welke fysiotherapeuten zijn er bij jou in de buurt? Waarin zijn ze gespecialiseerd? En hebben ze een contract afgesloten met Jaaah, zodat je niets hoeft bij te betalen? Je vindt deze informatie allemaal in de zorgzoeker.

  • Voor Jaaah zijn deze algemene regels en vergoedingen van toepassing.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat via ONVZ

Ga naar onvz.nl om te chatten

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties