Ik zeg

tegen extra zelfhulp en zorg naast Jaaah beter en Jaaah best 

Jaaah werkfit

Kies je voor Jaaah via een collectief op je werk dat Jaaah werkfit aanbiedt? En sluit je naast Jaaah basis ook Jaaah beter of Jaaah best af? Dan krijg je Jaaah werkfit er gratis bij. Jaaah werkfit is een fijne aanvulling op je verzekering en speciaal gericht op het gezond en fit houden van werknemers.

Gratis: Jaaah werkfit



Wat zit er in Jaaah werkfit?

Bij Jaaah helpen we je om gezond te blijven. We doen dat graag samen met jou, werkgevers en onze gezondheidspartners. Met werkfit krijg je extra zorg en zelfhulp. Hoe mooi is dat! 

Fysio: 3 extra fysiobehandelingen

Goed om te weten: deze vergoedingen komen bovenop een eventuele vergoeding uit je aanvullende verzekering.

Persoonlijke gezondheidscheck: € 100

Wil je zonder medische reden een gezondheidscheck laten doen? Jaaah werkfit vergoedt zo’n onderzoek tot maximaal € 100. Je kunt je bijvoorbeeld laten onderzoeken op hart- en vaatziekten, een algemeen lichamelijk onderzoek laten doen of een sportcheck. Een arts bespreekt de uitslagen met je. 

Gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro bij psychische klachten 

De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van psychische klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. Je hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Want er zijn ook modules met tips om lekkerder te slapen, het gebruik  of te leren hoe succesvol veranderen werkt, bijvoorbeeld om stoppen met roken te laten lukken.

€ 500 per jaar voor preventie programma’s mentale fitheid (max.) 

Om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren, kan je  bijvoorbeeld enkele coachingsgesprekken voeren, runningtherapie volgen om somberheid tegen te gaan of via een online programma leren omgaan met overgangsklachten. Bekijk hier uit welke programma's je kunt kiezen.

€ 250 voor psychologische behandeling

Voor de behandeling van werkproblemen, zoals een burn-out. Maar ook relatieproblemen en aanpassingsstoornissen, bijvoorbeeld na een overlijden of echtscheiding.

Bereken in 15 seconden
je premie

Onze aanvullende pakketten

Jaaah beter

Liever iets meer zekerheid? Kies voor Jaaah beter.

Jaaah best

Ons meest volledige aanvullende pakket.

Jaaah tand

Halfjaarlijkse controle vergoed krijgen? Breid je pakket uit met Jaaah tand.