Ik zeg

tegen extra zorg en zelfhulp, ook in het buitenland

Jaaah best

Wil je meer verzekeren dan alleen het hoognodige? Het is altijd fijn om een aantal fysiobehandelingen vergoed te krijgen. En misschien heb je wel reisplannen? Kies dan voor de aanvullende verzekering Jaaah best. Ons meest volledige aanvullende pakket met onder meer een 100% vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland en zes complete online fysio behandeltrajecten / fysiobehandelingen. Dan ben je gelijk verzekerd van 14 behandelingen bij de fysio wanneer je na een ongeval met klachten blijft zitten. Ook je gebit is na een ongeval goed verzekerd met Jaaah best.

 Jaaah best

€ 8,95


Wat zit er in Jaaah best? 

  • 6 complete online fysio behandeltrajecten / fysieke fysiobehandelingen 
  • 14 fysiobehandelingen na een ongeval 
  • tandheelkundige zorg na een ongeval (max. € 10.000) 
  • 100% vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland (werelddekking, max. 180 dagen) 
  • buitenlandvaccinaties (max. € 100 per kalenderjaar/11 ziekten) 
  • anticonceptie (vanaf 21 jaar, 100%) 
  • gebruik van de meditatie app Headspace (jaarabonnement) 

Alle vergoedingen

Online behandelen óf op locatie

Heb je een sportblessure? Of last van je rug? Dan kan het slim zijn om naar de fysiotherapeut te gaan. De basisverzekering vergoedt fysiotherapie vaak niet als je ouder bent dan 18 jaar. Of je krijgt pas vanaf de 21e behandeling een vergoeding. Met Jaaah best kun je zes complete online fysio behandeltrajecten via de app Fysiochecknu of fysiobehandelingen op locatie declareren.

Compleet online fysio behandeltraject: Via de app Fysiochecknu kun je een online intake plannen met Hifysio, de praktijk waarmee wij samenwerken voor online fysio. Als jouw klachten online te behandelen zijn, maakt de online fysiotherapeut een oefenprogramma op maat voor je, dat beschikbaar is via de app. Hiermee ga je zelf aan de slag. Je stemt samen met de fysiotherapeut af hoe vaak een online consult nodig is. Dit gehele traject van A tot Z tellen we als 1 behandeling. 

Fysiobehandelingen op locatie: word je liever behandeld in een praktijk, dan krijg je 6 behandelingen vergoed. Eén online behandeltraject en twee fysieke behandelingen, of een andere combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Fysio na een ongeval: Heb je een ongeval gehad? Dan vergoedt Jaaah beter 14 behandelingen fysiotherapie na een ongeval. Hiervoor moet je wel een machtiging aanvragen. 

Lees meer over onze flexibele fysio opties

Digitale zelfhulp app Headspace

Kies je voor Jaaah beter, dan zeg je ook jaaah tegen digitale zelfhulp. Met de meditatie app Headspace houd je jezelf mentaal fit. Gebruik Headspace om rust in je hoofd te krijgen, beter te slapen of meer te focussen. 

Meer lezen over Headspace

En dan nog dit...

Ik wil graag meer weten. Waar kan ik informatie vinden?

Bekijk de zorgverzekeringskaart. Iedere zorgverzekering heeft een verzekeringskaart waarop de belangrijkste kenmerken van de verzekering te vinden zijn.

zorgverzekeringskaart Jaaah best

Waar vind ik de algemene regels en vergoedingen?

Voor Jaaah zijn deze algemene regels en vergoedingen van toepassing.

Bereken in 15 seconden
je premie

Meer zorg? Bekijk dan ook onze andere aanvullende verzekeringen

Jaaah beter

Geen buitenlanddekking nodig? Kies dan voor Jaaah beter.

Jaaah tand

Halfjaarlijkse controle vergoed krijgen? Breid je pakket uit met Jaaah tand.

Jaaah op reis

Wil je geen aanvullende verzekering, maar ga je wel graag goed verzekerd naar het buitenland? Sluit dan Jaaah op reis af.

Korting op je basisverzekering? Jaaah graag!

Kies je voor een hoger eigen risico, dan bespaar je tot wel € 18 euro per maand aan premie. En betaal je de premie gelijk een jaar vooruit? Dan bespaar je nog eens 2%. Je Jaaah basisverzekering kost dan slechts € 110,64 per maand. Dat is snel verdiend! 

Zo werkt het

Sommige werkgevers bieden Jaaah aan als collectieve zorgverzekering. Vraag ernaar bij je werkgever. Want via het collectief ontvang je een aantrekkelijke korting op je aanvullende verzekering. En bovendien gratis Werkfit!

Ontdek meer