Zeg

tegen de wereld

Buitenlandverzekering

Eindelijk mag het weer, reizen. Dan wil je zorgeloos kunnen genieten van je zonvakantie, wintersport of stedentrip. Ook als er iets gebeurt. Met de aanvullende verzekering van Jaaah ben je goed verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland. Zonder gedoe, zoals je van ons gewend bent.

 Jaaah… wat vergoeden jullie?

Wist je dat de basisverzekering niet alle zorg in het buitenland vergoed? Jaaah basis vergoedt tot maximaal het bedrag dat de zorg in Nederland zou kosten. Maar in sommige landen is de zorg flink duurder. Dat betekent dat je zelf een deel moet betalen. Met Jaaah op reis ben je wereldwijd verzekerd voor spoedeisende zorg. Je kunt dan zorgeloos op reis en hoeft je geen zorgen te maken over de rekening.

  • 100% vergoeding voor spoedeisende zorg over de hele wereld
  • medisch noodzakelijke repatriëring 
  • snel hulp door onze alarmcentrale
  • tot maximaal 180 dagen aanvullend verzekerd, dus ook tijdens je sabbatical of wereldreis

Jaaah op reis

€ 2,50 per maand
Zorgeloos op reis


Meer weten over deze vergoedingen?

Bekijk dan de pagina’s Spoedeisende zorg in het buitenland, Repatriëring en Vergoeding bij overlijden in het buitenland.

En dan nog dit...

Ik wil graag meer weten. Waar kan ik informatie vinden?

Bekijk de zorgverzekeringskaart. Iedere zorgverzekering van Jaaah heeft een zorgverzekeringskaart waarin alles over de verzekering op een rij staat.

zorgverzekeringskaart Jaaah op reis

Hoe en wanneer geef ik mijn gemaakte kosten in het buitenland door?

Neem voordat je kosten maakt altijd contact op met onze alarmcentrale Zorgassistance. Doe je dit niet, dan kan dit gevolgen hebben voor de vergoeding. Onze alarmcentrale Zorgassistance is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer +31 88 668 97 77. Wij vergoeden de kosten die je vanuit het buitenland maakt om onze alarmcentrale te bereiken.

Heb ik nog een reisverzekering nodig?

Met Jaaah op reis is spoedeisende zorg in het buitenland goed geregeld. Voor zaken zoals diefstal van je bagage of annuleringskosten van je reis, is het verstandig om ook een reisverzekering af te sluiten. Deze kosten worden namelijk niet vergoed door Jaaah op reis.

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je ervoor kiezen om de medische modules uit te zetten. Dit wordt al vergoed door Jaaah op reis. Sommige reisverzekeraars vergoeden ook het verplichte (en soms vrijwillige) eigen risico met hun medische module. Jaaah op reis vergoedt deze kosten niet. Houd daar rekening mee.

Betaal ik voor medische kosten in het buitenland eigen risico?

Als de zorg in Nederland onder het eigen risico valt, dan geldt het eigen risico ook als je de zorg in het buitenland krijgt. Jaaah op reis vergoedt het eigen risico niet. Lees meer informatie op de pagina Eigen risico.

Ik ga op wintersport. Moet ik mij extra verzekeren voor zorgkosten?

Nee, dat is niet nodig. Met Jaaah op reis ben je goed verzekerd: kosten voor spoedeisende zorg tijdens je wintersport worden 100% vergoed. Wereldwijd. Kijk voor meer informatie de vergoeding Spoedeisende-zorg in het buitenland.

Let op: Jaaah op reis vergoedt alleen zorgkosten die gemaakt worden in het buitenland. Voor bijvoorbeeld vergoeding van verlies of diefstal van je wintersportspullen heb je een reisverzekering nodig. Dat vergoeden wij niet.

Waar vind ik de algemene regels en vergoedingen?

Voor Jaaah zijn deze algemene regels en vergoedingen van toepassing.

Jaaah basis, daar zeg je
toch geen "nee" tegen?

16.756

mensen gingen je voor