Zorgverzekeringen

Jaaah werkfit

Kies je voor Jaaah via een collectief op je werk dat Jaaah werkfit aanbiedt? En sluit je naast Jaaah basis ook Jaaah beter of Jaaah best af? Dan krijg je Jaaah werkfit er gratis bij. Jaaah werkfit is een fijne aanvulling op je verzekering en speciaal gericht op het gezond en fit houden van werknemers.

Gratis Jaaah werkfit: stel je pakket samen

Fysio: 3 extra fysiobehandelingen

Deze vergoeding komt bovenop de fysio vergoeding uit Jaaah beter of Jaaah best.

Persoonlijke gezondheidscheck: € 100

Wil je zonder medische reden een gezondheidscheck laten doen? Jaaah werkfit vergoedt zo’n onderzoek tot maximaal € 100. Je kunt je bijvoorbeeld laten onderzoeken op hart- en vaatziekten, een algemeen lichamelijk onderzoek laten doen of een sportcheck. Een arts bespreekt de uitslagen met je. 

Gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro bij psychische klachten

De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van psychische klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. Je hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Want er zijn ook modules met tips om lekkerder te slapen, het gebruik  of te leren hoe succesvol veranderen werkt, bijvoorbeeld om stoppen met roken te laten lukken.

€ 500 per jaar voor preventie programma’s mentale fitheid (max.)

Om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren, kan je bijvoorbeeld enkele coachingsgesprekken voeren, runningtherapie volgen om somberheid tegen te gaan of via een online programma leren omgaan met overgangsklachten. Bekijk hier uit welke programma's je kunt kiezen.

Bekijk de programma's

€ 250 voor psychologische behandeling

Voor de behandeling van werkproblemen, zoals een burn-out. Maar ook relatieproblemen en aanpassingsstoornissen, bijvoorbeeld na een overlijden of echtscheiding.

Zorg uit Jaaah werkfit aanvragen

Wil je gebruikmaken van een persoonlijke gezondheidscheck, Mirro of een preventief programma mentale fitheid? Dan kun je terecht bij een van onze Werkfitpartners. Klik op de link voor meer informatie over hoe je deze zorg makkelijk aanvraagt.

En dan nog dit...

Bereken je premie

Welk pakket past het best bij jou? Bereken binnen 15 seconden je premie bij Jaaah.

Jaaah beter

Liever iets meer zekerheid? Kies voor Jaaah beter.

Bekijken

Jaaah best

Meer fysiotherapie of zorg in het buitenland meeverzekeren? Kies dan voor Jaaah best.

Bekijken

Jaaah tand

Halfjaarlijkse controle vergoedt krijgen? Met Jaaah tand kun je tegen een bescheiden premie met een gerust hart naar de tandarts.

Lees meer

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties