Werkfit

Werkfitpartners

Werken, sporten, je vrienden zien en voldoende aandacht voor jezelf? Jaaah helpt je daarbij mentaal en fysiek fit te blijven. Heb je Werkfit, dan kun je via Jaaah gebruikmaken van verschillende preventieve programma's, persoonlijke gezondheidschecks en digitale zelfhulp. Werkfit vergoedt deze zorg en diensten, maar je kunt niet alle gezondheidschecks of preventieve programma’s in één kalenderjaar doen. Kijk daarom ook in de vergoedingen van Werkfit.

Geest

Bijna de helft van alle Nederlanders krijgt op enig moment te maken een psychische aandoening en jaarlijks worden meer dan één miljoen mensen hier ook voor behandeld. Stressklachten, slaapproblemen of andere mentale klachten hebben veel impact op je leven en werk. Het voorkomen van mentale klachten levert dus veel op. Jaaah selecteerde verschillende Werkfitpartners die preventieve mentale zorg aanbieden. Aan jou de keuze, want wat je nodig hebt is natuurlijk heel persoonlijk.

Mentale zorg en zelfhulp

 • De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. Je hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Misschien wil je gewoon tips om lekkerder te slapen of leren hoe je feedback kunt geven en toepassen.

   

  Mirro activeren is eenvoudig: open je Jaaah app, klik op de Mirro-knop en meld je aan.

 • Wil je inzicht in jouw energie- en stressniveau? Meer te weten komen over de oorzaken in je werkomgeving en bij jezelf, over de eventuele risico’s die je loopt en wat je zelf kunt doen om de mentale gezondheid te verbeteren? Vraag dan een mentale healthcheck aan bij GRIP.

   

  Deze check bestaat uit:

  • De Energiemeter: een uitgebreide online vragenlijst
  • Een individuele rapportage met uitslagen en tips voor verbetering
  • Een persoonlijk en vertrouwelijk online gesprek met een coach als je op dit moment stressklachten ervaart
  • Persoonlijk advies van een coach over een eventueel vervolg
  • Toegang tot 60 GRIP modules om zelfstandig jouw energie te vergroten en stress te verlagen

   

  Wil je gebruikmaken van GRIP?

  Vul op de website van GRIP het aanvraagformulier in voor deze online mentale gezondheidscheck. GRIP neemt binnen 24 uur contact met je op. Als alles in orde is, ontvang je de inloggegevens voor de GRIP mentale healthcheck. De rekening gaat rechtstreeks naar Jaaah, daar hoef je je dus niet druk over te maken.

 • Heb je behoefte om met een coach gebeurtenissen of lastige omstandigheden in jouw werk- of privé-situatie op een rijtje te zetten? Dan kun je een coach van HeyCoach benaderen. We vergoeden het volledige coachingstraject van HeyCoach. Het traject duurt gemiddeld 3 uur. Deze uren kun je naar wens inzetten. De gecertificeerde coaches van HeyCoach zijn ook arbeids- en organisatiepsycholoog. Wanneer tijdens de coaching blijkt dat er ‘meer’ aan de hand is, dan verwijzen zij je gericht door naar een andere zorgverlener.

   

  HeyCoach is toegankelijk met ieder device. Je werkt in een afgeschermde, beveiligde omgeving. De coaching vindt plaats buiten het systeem van je werkgever en er volgt geen terugkoppeling. HeyCoach is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

   

  Wil je gebruikmaken van HeyCoach?

  Aanmelden heb je zo gedaan via de website van HeyCoach. Dit doe je zelf, dus zonder tussenkomst van anderen, zoals je werkgever. Na aanmelding neemt HeyCoach al binnen 4 uur telefonisch contact met je op. De rekening gaat rechtstreeks naar Jaaah, daar hoef je je dus niet druk om te maken.

 • Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat regelmatig bewegen goed is voor lichaam en geest. Het zorgt voor een betere conditie en meer zelfvertrouwen. Gevoelens van onzekerheid, angst en depressie nemen af. Met Runningtherapie loop je letterlijk de stress uit je lijf.

   

  Lopen brengt van alles in beweging. Naast psychische voordelen biedt hardlopen ook verbeteringen qua conditie en uithoudingsvermogen. Runningtherapie is ook een goede aanvulling op gesprekspsychotherapie en medicatie.

   

  Je kunt voor Runningtherapie kiezen wanneer je last hebt van stress, depressie, burn-out, angst- & paniekaanvallen, lusteloosheid, slapeloosheid of overgewicht. Het brengt je rust in je hoofd, een betere nachtrust, minder somberheid en angst. Je staat actiever in het leven en voelt je beter.

   

  Ervaring met hardlopen is niet noodzakelijk. Je leert om in jouw eigen tempo regelmatig te gaan (hard-)lopen. Ook wanneer je niet makkelijk uit jezelf tot bewegen komt.

   

  Wil je gebruikmaken van Runningtherapie?

  Zoek zelf een gecertificeerd runningtherapeut die lid is van de BRTN (Beroepsvereniging RunningTherapie Nederland) bij jou in de buurt. Werkfit vergoedt maximaal € 500.

Lichaam

Wist je dat veel ziekten en kwaaltjes worden veroorzaakt door slechts tien (risico)factoren, zoals cholesterol en leefstijl? Weet je bijvoorbeeld hoe hoog jouw cholesterol of BMI is? Als je weet hoe gezond en fit je echt bent, dan weet je ook wat je kunt verbeteren.

Gezondheidschecks fysiek

 • Via onze Werkfitpartner &niped kun je een persoonlijke online gezondheidscheck aanvragen. Hiermee krijg je inzicht in jouw gezondheid en eventuele risico’s. Je start met een online vragenlijst en ontvangt daarna thuis de unieke checkbox. Zo kunt je de thuistesten uitvoeren wanneer het jou uitkomt. Alles afgerond? Dan zie je in één keer waar je al goed bezig bent en waar het nog beter kan. 64% van de deelnemers is na de check gemotiveerd om aan de slag te gaan met zijn of haar gezondheid. 76% van hen past het voedingspatroon aan en 59% gaat meer bewegen met de tips uit de check!

   

  Wil je gebruikmaken van de online gezondheidscheck bij &niped?

  Je kunt rechtstreeks bij &niped een online gezondheidscheck aanvragen. En de rekening? Die gaat rechtstreeks naar Jaaah.

 • Via onze Werkfitpartner Tigra kun je een gezondheidscheck-up laten uitvoeren op locatie. Dit kan door heel Nederland. Zo'n gezondheidscheck is bijvoorbeeld ideaal wanneer je veel sport.

   

  Wil je gebruikmaken van de gezondheidscheck-up bij Tigra?

  Neem contact op met onze ZorgConsulenten. Zij regelen de gezondheidscheck-up bij Tigra voor je.

Vrouwen in de overgang

 • Veel vrouwen ervaren klachten in de overgang. Volgens onderzoek van het CBS en TNO ondervindt meer dan de helft van de vrouwen in de overgang ook hinder van de klachten op het werk. Hoe herken je die klachten? En wat kun je eraan doen?

   

  Speciaal voor vrouwen in de overgang bieden wij via onze partner Ook leuke meisjes worden vijftig het programma ‘Overgang en hormonen’ aan. Het is een intensief programma van 8 weken dat ingaat op alle aspecten van de overgang: van overgangsklachten tot seks, van voeding en bewegen tot slapen en ontspannen. Het helpt je je leefstijl, stemming en seksleven te verbeteren, overgangs- en bekkenbodemklachten te verminderen en meer grip te krijgen op je gewicht. De programma’s van Ook leuke meisjes worden vijftig zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

   

  Wil je gebruikmaken van dit programma?

  • Ga dan naar de website van Ook leuke meisjes worden vijftig.
  • Klik op de knop Start vanuit ONVZ/VvAA/Jaaah
  • Voeg het programma toe aan de winkelwagen en voer bij de couponcode Fitwerken in. Het aankoopbedrag wordt op € 0 gezet.
  • Rond de bestelling af en je ontvangt het programma in je mailbox.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

Stel een vraag

Stuur een bericht op Whatsapp

Ma t/m vr: 8.00 - 20.00 uur

06 82 76 81 83
Meer contactopties